PRISNI 7 SEKONDA

Memoir of a Murderer

17 vjet pas vrasjes së fundit, kur demenca filloi të prek një vrasës të vjetër, ai përplaset me një djalosh të ri dhe kupton që në qytetin e tij jetojnë dy vrasës serial. Me qëllimin që të shpëtojë vajzën e tij të vetme nga kthetrat e këtoj vrasësi të ri, ai përpiqet të luftojë kundër Alzhaimerit dhe të ruajë kujtimet që po zhduken me ngadalë, që të arrijë të vras për herë të fundit.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *