Mermaid Down (2019)

Një sirenë e butë nxirret nga Oqeani Paqësori dhe me bishtin copëtuar hidhet në një çmendinë, ku askush nuk e beson se ajo është sirenë.

Koha: 91 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *