PRISNI 7 SEKONDA

MFKZ

Anxhelino është vetëm një nga mijëra njerëzit që jetojnë në qytetin DMC. Por një aksident i papritur i shkaktuar nga një vajzë e bukur dhe misterioze, do të ndryshojë jetën e tij… Ai fillon të shohë mostra në të gjithë qytetin … Është çmendur gjë Anxhelino, apo Toka po pushtohet nga alienët?

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *