Midnight Special (2016)

Një djalë me fuqi të mbinatyrshme kërkon të shkojë ne vendin të cili i përket dhe për të arritur këtë gjë, atë e ndihmon babai i tij. Por e gjithë qeveria i është vënë pas. A do të arrijë ai të largohet?

Koha: 112 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *