Midway (2019)

Historia e betejës së Midway, e treguar nga marinarët dhe ushtarët që e luftuan… Pas sulmit në Pearl Harbor nga Japonezët, flota Amerikane detyrohet të sulmojë Japoninë, e fundit e mbetur nga kundërshtarët në luftën e dytë botërore.

Koha: 138 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *