Mine 9 (2019)

Historia e minatorëve që luftojnë të mbijetojnë pas një shpërthimi në minë, mes jetës dhe vdekjes.

Koha: 83 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *