Miracle in Cell No. 7 (2013)

Një histori për dashurinë mes një babai me probleme mendore dhe vajzës së tij të adhurueshme. I akuzuar për vrasje dhe përdhunim, shtëpia e babait të saj është burgu.

Koha: 127 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *