Miracles (1989)

Një djalosh nga fshati bëhet bosi i një bande duke blerë një trëndafil me fat nga një grua e moshuar. Ai dhe një këngëtare nga klubi i natës së bandës përpiqen të bëjnë një vepër të mirë për gruan e moshuar kur vajza e saj vjen për vizitë.

Koha: 139 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *