Mirrors (2008)

Një ish polic dhe familja e tij bëhen objektiv i një force të keqe e cila përdor pasqyrat si portë për të hyrë në shtëpinë e tyre.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *