Miss Americana (2020)

Një vështrim mbi artisten ikonë të popit, Tejlor Suift, gjatë një periudhe transformuese në jetën e saj, teksa përqafon rolin si kantautore dhe shfrytëzon forcën e plotë të zërit të saj.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *