Miss Bala (2019)

Gloria zbulon një forcë që s’e dinte ta kishte kur bëhet pjesë e një bote të rrezikshme krimi midis kufijve. Që të mbijetojë, duhet të jetë dinake, kreative dhe e fortë. Bazuar në filmin spanjoll me të njëjtin titull.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *