Missing Link (2019)

Me ëndrrën për të qenë aventurieri më i madh i të tëra kohërave, sër Lionel Frost, kryen udhëtime të rrezikshme për të vërtetuar legjendat më të jashtëzakonshme të botës. Për të fituar një vend në Shoqatën Mbretërore dhe për t’i provuar të tërëve që ka të drejtë, ai niset në kërkim të Këmbë-Madhit, por gjatë kësaj aventure ai zbulon më shumë mbi veten dhe ëndrrat e tij dhe krijon miqësi të papritura.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *