Moana (2016)

Kur diçka kërcënon ishullin e saj, Moana, vajza adoleshente e kryetarit të fshatit, betohet se do të bëjë gjithçka për të shpëtuar njerëzit. Duke përdorur aftësitë e saj në oqean, ajo niset në kërkim të gjysmëperëndisë Maui, i vetmi që mund ta ndihmojë dhe së bashku ata fillojnë një aventurë të bukur e të rrezikshme për t’i shpëtuar të gjithë…

Koha: 107 min