Moana (2016)

Kur diçka kërcënon ishullin e saj, Moana, vajza adoleshente e kryetarit të fshatit, betohet se do të bëjë gjithçka për të shpëtuar njerëzit. Duke përdorur aftësitë e saj në oqean, ajo niset në kërkim të gjysmëperëndisë Maui, i vetmi që mund ta ndihmojë dhe së bashku ata fillojnë një aventurë të bukur e të rrezikshme për t’i shpëtuar të gjithë…

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

zeqa

at 2:29 pm

jeni me te miret.