Mojin: The Lost Legend (2015)

Legjenda thote se dikur, ne Kine, gjate periudhes se luftrave te Perandorive, varferia kish mbjelle vuajtje. Perandori Mozhin krijoi nje grup te cilet hapnin varre per te vjedhur arin ne to. Keshtu njerezit e tij mund te ushqeheshin. Kjo tradite u ndoq me breza, deri sa tre miq te mire te stervitur si Mozhin, Hu, Uang dhe Shirli perplasen me Lulen e Ekuinoksit. Ajo lakmohej nga kushdo per magjine e jetes, Por shume te verteta zbulohen rruges. E ekziston lulja e Ekuinoksit?

Koha: 127 min