PRISNI 7 SEKONDA

Molly

Një vajzë e vetme në një djerrinë pas apokaliptike e gjen veten të gjurmuar nga plaçkitës që duan ta bëjnë pjesë të minierës së tyre të përleshjeve për argëtim dhe përfitim.

Koha: 91 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *