Mommy (2014)

Një grua e ndare nga burri e cila është e tronditur nga vështirësia për te rritur djalin e saj te dhunshëm dhe plot probleme e vetme.por gjerat ndryshojnë kur ajo vëren praninë e fqinjës se saj te re.

Koha: 139 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *