Money (2019)

Historia e një komisioneri të ri që ëndërron të bëhet i pasur, por këto ëndrra e bëjnë atë të bëhet pjesë e një mashtrimi dhe përfitimi të madh ekonomik, që e fut atë në telashe.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *