PRISNI 7 SEKONDA

Mongol: The Rise of Genghis Khan

Ky film tregon për jetën e hershme të Xhenxhis Kanit, i cili ishte një skllav para se të pushtonte gjysmën e botës, përfshirë dhe Rusinë në vitin 1206.

Koha: 126 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *