PRISNI 7 SEKONDA

Monkey Kingdom

Një dokumentar natyre që ndjek një majmun të porsalindur dhe nënën e tij ndërsa luftojnë për të mbijetuar brenda hierarkisë sociale konkurruese të tufës, një grup dinamik i majmunëve që jetojnë në rrënojat e lashta të gjetura thellë në xhunglat e Azisë Jugore.

Koha: 81 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *