Monos (2019)

Tetë fëmijë të armatosur ndodhen në majën e një mali me një doktoreshë të marrë peng dhe një lopë të marrë borxh që duhet ta nderojnë.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *