Monster House (2006)

Përbindëshat nën shtrat janë mjaft të frikshme, por çfarë ndodh kur një shtëpi e tërë është jashtë për të marrë ju? Tre adoleshentë synojnë të gjejnë kur dalin kundër një shtëpie fqinje të rrënuar dhe të zhbllokojnë sekretet e tij të frikshme.

Koha: 91 min