Monster Hunter

Kur nënkoloneli Artemis dhe ushtarët e saj besnikë transportohen në një botë të re, ata përfshihen në një betejë të dëshpëruar për mbijetesë kundër disa përbindeshave të lig me fuqi të pabesueshme.

Zhanri: AksionAventurëFantazi

Drejtori:

Shteti: , , ,

Koha: N/A

Realizimi:

IMDb: 5.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

mcu

at 4:43 pm

kur del filmi ju lutem