Montana (2014)

Në rrugët e vështira të Londrës Lindore, një ish ushtar dhe një djalosh 14-vjeçar thurin një plan për t’u hakmarrë kundër bosit të fuqishëm të kokainës dhe policëve që ka korruptuar ai. Gjatë stërvitjes së tij djaloshi mëson domëthënien e vërtetë të miqësisë, nderin dhe respektin.

Koha: 108 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *