PRISNI 7 SEKONDA

Moomins and the Winter Wonderland

Mumin dhe familja vendosin të mos flenë gjatë dimrit. Ata festojnë së bashku me miqtë Krishtlindjet duke u mahnitur nga bukuritë e dimrit.

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *