Mortal Engines (2018)

Në një botë post-apokaliptike ku qytetet shkatërrojnë dhe konsumojnë njëri-tjetrin për të mbijetuar, Tomi dhe guximtarja Hester takohen në Londër dhe përpiqen të ndalojnë një komplot vdekjeprurës.

Koha: 128 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *