Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

Tre luftëtarë të mbretërisë së Tokës nisen për në një ishull nën udhëheqjen e Lord Raidenit, me qëllim që të fitojnë turneun e arteve marciale dhe të shpëtojnë ekzistencën e Tokës. Ndërkohë, në mbretërinë e Nëntokës, magjistari Kuan Çi bën një pakt me Akrepin, një shpirt i trazuar që i kanë vrarë familjen dhe kërkon hakmarrje.

Koha: 80 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *