Most Viewed
Filter
The Card Counter (2021)
HD
IMDb: 6.5
109 min

William Tell thjesht dëshiron të luajë letra. Ekzistenca e tij spartane në shtegun e kazinosë shkatërrohet kur i afrohet Cirk, një i ri i prekshëm dhe i zemëruar që kërkon…

My Heroes Were Cowboys (2021)
FULL HD
IMDb: 7.7
22 min

Robin Wiltshire, një emigrant i frymëzuar nga ikonografia e perëndimoreve të Hollivudit, gjen kuptim dhe shpengim përmes artit të stërvitjes së kuajve.

Country:
Cry Macho (2021)
FULL HD
IMDb: 6.1
1h 44min

Një yll rodeo dhe mbarështues kuajsh merr përsipër të sjellë djalin e vogël të një burri në shtëpi dhe larg mamasë së tij alkoolike. Në udhëtimin e tyre, kalorësi gjen…

Country:
Sheep & Wolves (2016)
FULL HD
IMDb: 5.8
85 min

Ujku i ri Grei shndërrohet në një dele nga një magjistar i cili i plotësoi atij një dëshirë. Tani ai duhet të fitojë besimin e deleve dhe t’i mbrojë ato…

Country:
Far Cry (2008)
FULL HD
IMDb: 3.1
95 min

Një ish-ushtar i forcave speciale, tashmë një varkëtar punësohet nga një gazetar për të hetuar një bazë ushtarake sekrete në një ishull aty pranë.

Country: ,
Candyman (2021)
FULL HD
IMDb: 6.2
1h 31min

Një vazhdim i filmit horror Candyman (1992) i cili  rikthehet në lagjen e ç’mendur të Çikagos ku gjithçka filloi më parë…

Recalled (2021)
FULL HD
IMDb: 6.9
99 min

Vizione shqetësuese për aksidentet e ftohta. Humbja e kujtesës post-traumatike. Dhe lufta e dëshpëruar e një gruaje për të zbuluar të vërtetën për të kaluarën e saj

Country:
HD The Amazing Spider-Man 2 (2014) 2014 6.6
The Amazing Spider-Man 2 (2014)
The Amazing Spider-Man 2 (2014)

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Aksion Aventurë Fantazi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
The Amazing Spider-Man 2 (2014)
HD
IMDb: 6.6
142 min

Piter Parkeri has një sërë problemesh ndërkohë që kompania misterioze Oscorp dërgon një mori super-keqbërësish kundër tij.

Country:
Nightbooks (2021)
FULL HD
IMDb: 5.7
100 min

Aleksi, një djalë i fiksuar pas historive të frikshme, është bllokuar nga një shtrigë në apartamentin e saj modern. Përrallat e tij për ngritjen e flokëve janë e vetmja gjë…

Country:
NOS4A2
TMDb: 6.7
43 min

Xharli Mans, një qënje joshëse e pavdekshme që ushqehet me shpirtrat e fëmijëve, ndihet i kërcënuar kur një vajzë e re në Angli zbulon se ka një dhuratë të rrezikshme.

Status: Canceled

e re10

NOS4A2 Season 1 Episode 10
Eps10
NOS4A2 Season 1 Episode 10

NOS4A2 Season 1 Episode 10

NOS4A2 Season 1 Episode 10
Season 1
Episode: 10
Air Date: 2019-07-28

Vic enlists a local biker to help her try to stop Charlie Manx. Manx makes a pitstop on his way to Christmasland.

Episode Title: Gunbarrel
Serie: NOS4A2

e re8

NOS4A2 Season 1 Episode 8
Eps8
NOS4A2 Season 1 Episode 8

NOS4A2 Season 1 Episode 8

NOS4A2 Season 1 Episode 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2019-07-21

Vic finds herself in danger after an argument with Linda. Manx seeks advice from an old friend.

Episode Title: Parnassus
Serie: NOS4A2

e re7

NOS4A2 Season 1 Episode 7
Eps7
NOS4A2 Season 1 Episode 7

NOS4A2 Season 1 Episode 7

NOS4A2 Season 1 Episode 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2019-07-14

Vic finds herself trapped. Manx runs into trouble and calls Bing for help.

Episode Title: Scissors for the Drifter
Serie: NOS4A2

e re6

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 6
Eps6
NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 6

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 6

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2019-07-07

Vik takon një njeri kreativ i cili i jep asaj disa këshilla. Mans takohet me një vizitor të papritur.

Episode Title: The Dark Tunnels
Serie: NOS4A2

e re9

NOS4A2 Season 1 Episode 9
Eps9
NOS4A2 Season 1 Episode 9

NOS4A2 Season 1 Episode 9

NOS4A2 Season 1 Episode 9
Season 1
Episode: 9
Air Date: 2019-07-21

Despite Maggie’s warning, Vic strives to rescue a loved one. Manx learns something new about Vic

Episode Title: Sleigh House
Serie: NOS4A2

e re1

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 1
Eps1
NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 1

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 1

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2019-06-02

Vik, një vajzë e re nga Anglia, zbulon aftësitë e saj të mbinatyrshme pasi i pavdekshëmi Xharlie Mans josh një fëmijë në një makinë Rolls Royce.

Episode Title: The Shorter Way
Serie: NOS4A2

e re2

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 2
Eps2
NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 2

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 2

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2019-06-09

Vik takon Magie, një njeri që ka më shumë pyetje sesa përgjigje. Mans viziton Haverhill për të gjetur një rrugë më të shkurtër ku takohet me Bing, i cili është…

Episode Title: The Graveyard of What Might Be
Serie: NOS4A2

e re3

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 3
Eps3
NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 3

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 3

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2019-06-16

Vik përpiqet të jetojë një jetë normale pavarësisht paralajmërimit të Magie. Xharlie Mans vë në punë Bing-un.

Episode Title: The Gas Mask Man
Serie: NOS4A2

e re4

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 4
Eps4
NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 4

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 4

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2019-06-23

Vic kërkon Wraith dhe mëson se ajo duhet t’i besojë dhuratës së saj. Një trup i ri shfaqet në Haverhill.

Episode Title: The House of Sleep
Serie: NOS4A2

e re5

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 5
Eps5
NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 5

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 5

NOS4A2 Sezoni 1 – Episodi 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2019-06-30

Vik pyetet nga policia por nukd mund të japë një përgjigjë ndihmëse. Mans mendon njëpër Vik-un, por gjërat shkojnë keq.

Episode Title: The Wraith
Serie: NOS4A2