Mosul (2019)

Kur ISIS u mori shtëpitë, familjet dhe qytetin e tyre, një grup burrash luftuan për t’i marrë mbrapsht. Bazuar në ngjarje të vërteta, kjo është historia e ekipit Nineveh SWAT, një njësi policie që zhvilloi një operacion kundër shtetit islamik, një luftë e dëshpëruar për të shpëtuar qytetin e tyre të lindjes, Mosulin…

Koha: 101 min