Mr. Bean’s Holiday (2007)

Mr. Bean fiton një udhëtim në Kanë ku padashur ai ndan një djalë të vogël nga babai tij dhe duhet t’i ndihmoj të bashkohen përsëri. Gjatë rrugës ai zbulon Francën dhe dashurinë e vërtetë, ndër të tjera.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *