Mr. Brooks (2007)

Një thriller psikologjik rreth një burri, i cili kontrollohet nga dashuria për të vrarë dhe sakatuar njerëz.

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *