PRISNI 7 SEKONDA

Mr. Six

Një njeri i respektuar që jeton në çfarë ka mbetur nga Pekini i vjetër mundohet të shfajësojë djalin e tij nga gabimet me mënyrat dhe besimet e tij.

Koha: 134 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *