Mrs Lowry & Son (2019)

Jeta reale e artistit me famë botërore L.S. Lowry dhe marrëdhënia e tij me nënën, e cila përpiqet ta largojë atw nga pasioni i tij për pikturën.

Koha: 91 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *