Miracles Of Love

Një dramë turke e vendosur në vitet 1960. Azizi, një burrë me të meta fizike e gjen veten në përpjekje për të sistemuar martesën me Mizgin, pavarësisht vështirësive dhe opinionit, me gruan më të bukur në qytezë…

Koha: 129 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *