Mud (2012)

Dy djem pasi gjejnë një të arratisur në një ishull, e ndihmojnë atë që të shpëtojë nga disa gjuetarë dhe ta bashkojnë me dashurinë e tij të vërtetë.

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *