Mulan (1998)

Për të shpëtuar babanë e saj nga vdekja në ushtri, një vajzë e re shkon fshehurazi në vendin e tij dhe bëhet një nga heroinat më të mëdha të Kinës.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *