Mulan II

Ndërsa përgatiten për dasmën e tyre, Shang dhe Mulan dërgohen papritur në një mision sekret. Mushu fillon të ndërhyj, dhe një sulm i befasishëm nga Mongolët prish shumë plane.

Koha: 79 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *