Mulan: Rise of a Warrior (2009)

Nje vajzë e re shkon fshehtas në ushtri për të shpetuar babane plak nga vdekja dhe behet një nga heroinat më të medha të Kinës.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Daniel Duka

at 4:44 pm

the best site