Mumon: The Land of Stealth (2017)

Kur ninja Mumon vret një ninja tjetër në mënyrë që të kërkojë një shpërblim, pasojat janë të rënda dhe përfshijnë ushtrinë e avancuar dhe grupin e luftëtarëve…

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *