Museo (2018)

Ky film përmban skena jo të përshtatshme për fëmijët dhe përfshin lakuriqësinë dhe përdorimin e drogës. Këshillohet për më të rritur. Kjo histori është kopje e origjinalit. Në vitin 1985, një grup kriminelësh tallen me sigurinë e Muzeut Kombëtar të Antropologjisë në qytetin e Meksikës për të nxjerrë 140 sende arkeologjike nga vitrinat e tyre.

Koha: 128 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *