My Bloody Valentine (2009)

Tomi kthehet në vendlindjen e tij në përvjetorin e dhjetë të masakrës së natës së Shën Valentinit ku u vranë 22 persona. Në vend të mirëpritjes, Tomi e gjen veten të dyshuar për ato vrasje dhe e vetmja që beson në pafajësinë e tij është vajza që ai pëlqente dikur.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *