My Heroes Were Cowboys (2021)

Robin Wiltshire, një emigrant i frymëzuar nga ikonografia e perëndimoreve të Hollivudit, gjen kuptim dhe shpengim përmes artit të stërvitjes së kuajve.

Koha: 22 min