My Sassy Girl (2008)

Një djalë i ri me jetën e planifikuar joshet, afrohet dhe braktiset nga një vajzë e pakuptueshme.

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *