My Tomorrow, Your Yesterday (2016

Jetët e Emit dhe Takahoshit ishin si dy planete që kalojnë pranë njeri tjetri por që takohen rrallë. Edhe pse e shkuara dhe e ardhmja e tyre nuk do përputhen kurrë, kjo nuk do të thotë që nuk mund të shijojnë të tashmen që kanë bashkë.

Koha: 111 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *