Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019)

Nancy dhe shoqet e saj nisen të zgjidhin misterin shtëpisë së pushtuar nga fantazmat në rezidencën Twin Elms. A do të mundet ajo t’i japë shpjegim dritave që pluskojnë, zhurmave dhe te qarave të çuditshme?

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *