PRISNI 7 SEKONDA

National Security

Ërl dhe Henk nuk arrijnë të bëhen policë dhe fillojnë punë si roje sigurie. Dy rojet e hallakatur do të bashkëpunojnë për të rrëzuar një rreth trafikimi.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *