National Treasure: Book of Secrets (2007)

Benjamin Gates duhet të ndjekë një të dhënë të mbetur në ditarin e John Wilkes dhe të provojë pafajësinë e paraardhësve të tij për vrasjen e Abraham Lincoln.

Koha: 124 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *