Native Son (2019)

Një i ri Afrikano-Amerikan që jeton në Çikago hyn në botën joshëse të parasë dhe pushtetit në momentin që punësohet si shofer në një familje me një pozitë shumë të mirë, ekonomike e shoqërore.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *