PRISNI 7 SEKONDA

Need for Speed

Sapo del nga burgu, ku kishte hyrë për shkak se ja punon një ish-partner në një garë makinash ku vdes shoku i tij i ngushtë, ai arrin të marrë pjesë në një garë të madhe me synimin e vetëm për tu hakmarrë. Ish partneri i tij mëson për planet që ka ai në mendje dhe vendos si shpërblim makinën e tij 2 milionëshe për atë që do mundet t’a ndalojë…

Koha: 132 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *