Never Back Down: No Surrender (2016)

Kejs Uolker do të udhëtoje ne Tajlandë për të ndihmuar shokun e tij të përgatitet për një ndeshje mjaft të rëndësishme. Gjate kësaj kohe Kejs do të përballet me sfida morale dhe fizike. Mënyra si i përballon ato, do të nxjerre ne pah qe ai është një kampion i padiskutueshëm.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *